Jag är så nöjd med denna prisvärda bilservice i Ljungskile!

God eftermiddag alla härliga läsare som tycker så mycket om att läsa om vad jag har att skriva. Jag är verkligen så glad över att ni vill komma hit in till mig på bloggen idag också och ännu gladare blir jag när ni kommenterar mina inlägg. Jag får mest ros av er läsare men även ett och annat ris delas ut. Till exempel så blev många av er upprörda när jag häromsistens berättade om vilken kvalitativ hjälp jag hade fått av en bilverkstad för oss i Ljungskile. Hoppsan, svejsan; Nya Boxhultsbilservice heter den här verkstaden men jag hade visst glömt att tala om det. Men nu så vet ni detta och så hoppas jag alla är nöjda och glada! 

 

Min bil är både nöje och fritid för mig, men allra mest är den väl till nytta. Jag tycker så mycket om att ta en tur med bilen på lediga dagar så på så vis kunde man väl säga att det här är mitt fritidsintresse. Vilket nöje det är att få ge sig ut på vägarna i en nyservad bil i perfekt skick! Skulle det hända något med bilen så lämnar jag alltid in den på denna bilverkstad. Det här är en bilverkstad för oss i Bohuslän som söker en bilverkstad i Ljungskile men även ni som söker efter en bilverkstad i Munkedal eller i Uddevalla kan vända er till det här företaget. Nya Boxhultsbilservice kan laga och serva de allra flesta modeller och bilmärken till en kostnad som är lägre än hos många konkurrenter. Jag hoppas nu, i och med att jag har berättat vad det här företaget heter, att ni ska bli precis lika nöjda som jag om ni väljer att lämna er bil till den här bilverkstaden. Ha en underbar eftermiddag, kära läsare!