Fint med blommor

Blommor är alltid fina att ha i sin närhet. De får en att må bra och kan göra vilket rum som helst lite mer inbjudande. Om du är på jakt efter blommor så ska jag rekommendera en blomsterbutik. Där hittar du alltid de finaste blommorna och blomsterarrangemangen. Det är en butik som finns i Örkelljunga och jag har varit en trogen och lojal kund där i flera år. Det är alltid lika roligt att gå in i deras butik även om det är svårt att välja, det finns ju så mycket fint att välja mellan och då har jag svårt att bestämma mig.. Jag skulle rekommendera blomsterbutiken till alla mina vänner och bekanta och även till er alla som kommer in på bloggen och läser mina inlägg. 

Jag vet ju att ni är flera som bor i närheten av Örkelljunga men det finns en del läsare även längre bort och bor du långt bort är det såklart inte i denna butik du vill köpa dina blommor men var lugn, det finns säkert möjlighet för dig att handla blomster och vet du inte vart du ska åka för att köpa blommor så kan du alltid googla dig fram. Jag önskar er alla en fin dag och blommiga hälsningar från mig. 🙂 

Jag heter förresten Emma och bor i Örkelljunga tillsammans med min sambo Måns och vår lilla katt Uno. Jag jobbar som lärare på en grundskola och har undervisat i flera olika ämnen men mestadels i historia och idrott. Jag har alltid varit intresserad av mode, inredning och skönhet (hudvård) så därför blir det ofta så att jag handlar/köper för mycket av det. Det blir då en del av mina inlägg på bloggen som kommer att handla om det men det blir också mycket annat. Så hoppas ni vill följa mig! 🙂