Behöver du massage?

Är du trött och sliten efter en lång dag på jobbet? Känner du dig stel och öm i musklerna? Då kan massage vara precis vad du behöver! Det är en fantastisk behandling som kan hjälpa dig att slappna av, lindra smärta och öka din cirkulation. Det finns olika typer av massage som du kan välja mellan, så det är bara att hitta den som passar just dig och dina behov. Varför ha mer ont än nödvändigt, boka in en behandling redan idag!

Detta kan hjälpa dig att slappna av både mentalt och fysiskt, och det finns olika behandlingar som passar just dina behov. Under en behandling trycker massören eller terapeuten på olika punkter i kroppen. Detta stimulerar cirkulationen och lymfdränaget och gör att musklerna slappnar av. Det finns olika former, som exempelvis klassisk-, idrotts-, eller triggerpunktsmassage. Kommer du ofta i vägen för stress och spänningar? Då är det bra att du vet att detta kan hjälpa dig! Det minskar stresshormoner och ökar produktionen av lyckohormoner, så kallade endorfiner. En skön massage ökar också din cirkulation och ditt välmående på flera sätt! Förutom de ovan nämnda effekterna minskar den även smärta, och kan därför vara en behandling för olika typer av värk. Vill du veta mer om detta eller boka in en tid? Då finns det flera företag som erbjuder det här men jag som bor i Kiruna kommer att rekommendera ett företag som jag har varit på många gånger och jag ska säga att det är bra kvalité på den massage som man kan få där. 

Innan hade jag svårt att koppla av och gå ner i varv men efter att jag började gå till det här företaget så känner jag mig balanserad och avspänd i vardagen och har mycket energi över även när det är mycket att göra både hemma och på jobbet!