Det är underbart med massage!

God morgon, god morgon, god morgon! Äntligen får jag skriva här i bloggen igen! Och som jag har saknat er, alla mina underbara läsare! Vanligtvis skriver jag ju till er och ger tips på all bra shopping som finns här i Skåne. Det är många av er som hört av sig till mig och vill att jag ska rekommendera ännu fler klädbutiker och heminredningsbutiker. Jag lovar, alldeles strax, faktiskt redan i eftermiddag planerar jag ett sådant inlägg, men först ska jag skriva till er om ett företag så att ni som är intresserade av att få massage i Oxie, Lomma eller Bunkeflostrand ska känna till att ni kan gå dit. Marias Knopp å tå heter det här företaget. 

 

Jag har kroniska problem med spänningar och värk i kroppen. Jag gick upp 22 kilo i vikt i när jag var gravid senast, och med små barn hemma och en ganska stressig tillvaro eftersom jag jobbar på ett äldreboende i kommunen, kände jag att det var läge att göra något bra för mig själv. Jag belönar mig ofta genom att köpa snygga kläder, men nu var det dags att gå på massage i Oxie. Det var det bästa jag gjort på länge. Jag fick omedelbar lindring och blev mjuk och fick en rörlighet i kroppen som jag inte upplevt på år och dar. Kunde jag nu bara gå ner några kilo i vikt vore det ännu bättre, för jag är ju inte dummare än att jag förstår att denna övervikt blir en belastning för kroppen och är en orsak till varför jag har så ont. Nu skulle jag vilja rekommendera er läsare som intresserar er för massage i Oxie att gå dit. Jag tror att ni skulle tycka mycket om att gå till Marias Knopp å tå. Oavsett om ni har värk eller önskar en stunds avkoppling kan ni ha nytta av det här tipset.